ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

14491062376_6257dbba07_k

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΕΜΑΣ;

Η TORRE TRANS έχει μια καθιερωμένη φήμη στον κόσμο των μεταφορών για τη συμπεριφορά της απέναντι στους πελάτες της. Σε έναν κλάδο όπου μπορεί  να αναπτυχθεί εύκολα μια κακή επιρροή μεταξύ του πλήθους της μεταφορέων, υπερηφανευόμαστε για την φήμη μας μεταξύ των οδηγών φορτηγών, μεταφορέων και άλλων πάροχων υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας. Η Torre trans διαθέτει ένα δίκτυο αυτοκινήτων σε εθνικό επίπεδο και διεθνές επίπεδο οπού μπορούν να καλύπτουν διαδρομές στα Βαλκάνια και στην κεντρική Ευρώπη.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΡΕΣΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  • Μεταφορά ψαριών
  • Μεταφορά γαλακτοκομικών προϊόντων
  • Μεταφορά οπωροκηπευτικών
  • Μεταφορά νωπών πουλερικών-αυγών

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  • Κατεψυγμένα κρέατα
  • Παγωτά
  • Κατεψυγμένα συσκευασμένα λαχανικά

 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΞΗΡΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ

ΓΝΗΣΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Εκτιμούμε και αναγνωρίζουμε όχι μόνο τους μεταφορείς που συνεργαζόμαστε, αλλά το βιομηχανία μεταφορών στο σύνολό της. Τα φορτηγά-ψυγεία είναι ζωτικής σημασίας τόσο για την επιτυχία της επιχείρησής μας και την ευημερία ολόκληρου του κόσμου! Επειδή αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος ευθύνης, αντιμετωπίζουμε τους  φορείς μας με σεβασμό και κατανόηση.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Έχουμε ένα τμήμα σχέσεων μεταφορέα, του οποίου η δουλειά είναι απλά να σας εξυπηρετεί. Είτε έχετε μια ερώτηση σχετικά με την ανάθεση του φορτίου, αναρωτιέστε για το είδος του φορτίου, είστε περίεργοι σχετικά με τις επιλογές πληρωμής, αναρωτιέστε γιατί δεν έχουν πληρωθεί ακόμη, έχετε  ανάγκη για κάποια γραφική διαδικαστική  εργασία (π.χ. cmr, τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών, θερμογράφο κτλ), για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση ή ανησυχία, η ομάδα μας είναι εκεί για να σας βοηθήσει.

Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν είναι ότι η Torre Trans τρέχει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους ελεγχόμενης θερμοκρασίας στην Ελληνική αγορά. Τα φορτηγά ψυγεία μας συνδυάζοντας μέγεθος και δύναμη είναι σε θέση να μεταφέρουν σχεδόν κάθε είδος ευαίσθητου προϊόντος παραδίδοντας στην ώρα του σε οποιοδήποτε μέρος της Κεντρικής Ευρώπης ή των Βαλκανίων. Ως πελάτης, μπορείτε να νιώθετε άνετα γνωρίζοντας ότι  το προϊόν σας θα παραμείνει σε σταθερή θερμοκρασία από τη στιγμή που αφήνει την πόρτα του συσκευαστηρίου σας μέχρι τη στιγμή που θα παραδοθεί στον τελικό του προορισμό – όπου και αν είναι αυτός.

Η υπηρεσία μας είναι εμφανής στα ονόματα των πελατών μας. Οι υψηλού προφίλ εταιρείες όπως η Fiorital και Torre ABEE είναι συνεργάτες με τις αυστηρές προδιαγραφές και μεγάλες προσδοκίες. Έχουμε περάσει τις δοκιμές τους ξανά και ξανά σε διάρκεια πάνω από 20 χρόνια συνεργασίας, αποδεικνύοντας ότι το επίπεδο της υπηρεσίας μας δεν υστερεί σε σχέση με κανέναν. Κατανοούμε τη σημασία του χρόνου στα ευαίσθητα, ευπαθή προϊόντα. Οι πελάτες μας δεν μπορούν να αντέξουν καθυστερήσεις και για αυτό το λόγω  λειτουργούμε 24 ώρες / ημέρα, 365 ημέρες / έτος για την δικιά σας εξυπηρέτηση.

Είμαστε προσηλωμένοι στην παροχή extra υπηρεσιών στους πελάτες μας όπως η παρακολούθηση του φορτίου σας. Όταν συνεργάζεστε με τη Torre Trans απολαμβάνετε την εμπειρία, το ιστορικό, τον εξοπλισμό, και την ικανότητα που μόνο η Torre Trans μπορεί να προσφέρει. Κάνουμε τα πάντα για να αισθάνεστε ασφαλείς και σίγουροι για την μεταφορά των προϊόντων σας. Είμαστε υπερήφανοι για τους εργαζομένους μας, το περιβάλλον εργασίας μας, και τα υψηλά μας πρότυπα για την έγκαιρη εξυπηρέτηση και συνεχίζουν να προσπαθούν να είναι «Best in Class».

Μπορούμε να χειριστούμε full φορτία αλλά και ημιτελή(1-10 παλέτες) παραδίδοντας πάντα στην ώρα τους τα προϊόντα σας στον προορισμό τους. Για βασικούς πελάτες με την υποχρέωση να διακινούν μεγάλες ποσότητες εμπορευμάτων σε τακτική βάση, μπορούμε να προσφέρουμε τη δέσμευση ενός ειδικού στόλου.